Teksforfatter

Tekstforfatter


Vi har dyktige tekstforfattere som produserer tekst til nettsider, innholdsmarkedsføring, brosjyrer og nettbutikker. Våre tekstforfattere har også lang erfaring i å skrive gode og selgende produkttekster. Vi setter oss godt inn i din bransje og fremhever din bedrifts produkter og tjenester. I tillegg til nettsider leverer vi tekst til årsrapporter, brukerveiledninger, boligprosjekter, samt annet informasjonsmateriell. 

De gode produkttekstene som løfter salget

Trenger du hjelp til å skrive gode og selgende produkttekster til nettbutikken, salgsbrosjyrer eller hjemmesiden din? Bruk en profesjonell tekstforfatter for å gi den beste beskrivelsen av dine produkter.

Gode og velskrevne årsrapporter, brukerveiledninger og annet informasjonsmateriell

For å skrive en god informasjonstekst som også er lett å lese er det viktig å ha fokus på hvem som er mottaker og hvordan du formulerer deg slik at alle som skal lese den forstår innholdet. Det kan være tungt faglig stoff med mye tall og informasjon, så god struktur er også viktig slik at det blir enkelt og oversiktlig for leseren.

Tillitsskapende og selgende tekster til din hjemmeside

Har du ansvaret for bedriftens nettside, men trenger hjelp til å utforme de gode tekstene? Interessante og godt gjennomarbeidede tekster gjør leseren interessert i bedriften og produktene dine. En tekstforfatter kan hjelpe deg til å forbedre teksten på en eksisterende nettside, eller bygge opp en helt ny med gode salgstekster.


Referanser - se hva vi har gjort tidligere

Grønne dager for Asker sentrum

Vi har jobbet med Grønne dager for Asker sentrum AS hvor vi har levert tekst og bilder til leverandøren for å promotere «grønne bedrifter».
Vi satt av en dag til intervju og fotografering av 4 bedrifter i Asker sentrum. 

Klikk på linkene under for å lese teksten og se bildene til de forskjellige bedriftene.


Digit Media fikk i oppdrag å utforme en tekst og ta bilder for en klokkeforretning som ønsket å tiltrekke seg eksklusive leverandører for salg i sin butikk. 
Dette er skrevet for lesere som ikke kjenner til område fra før, og som ikke har kjennskap til planer i Lillestrøm og dens unike beliggenhet i nærheten av Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen. 

Her kan du lese et lite utdrag av vår presentasjon av Lillestrøm

Lillestrøm som attraktivt forretningsområde


Norges Varemesse - Lillestrøm - tekstforfatter
Lillestrøm sentrum - tekstforfatter

Høstkampanje 2020

Gjennom tiden med Covid-19 var det ekstra viktig å få promotert lokale butikker og serveringssteder for å trekke folk inn til sentrum.

Vi fikk i oppgave å fange det unike ved utvalgte forretninger i Asker sentrum gjennom tekst og bilder slik at publikum ser hvilken 

verdi det er å handle i butikkene selv i disse spesielle tider. Tekst og foto: Inger Johanne Reime

Tekstforfatter - produkttekst - tekst til nettside
Tekstforfatter - produkttekst - tekst til nettside
tekst til salgsoppgave - tekst til bolig - tekst til prosjekt - tekst til prosjektoppgave

Tekst til prosjekt- og salgsoppgaver


De siste årene har dette vært vårt hovedområde innen tekst. Vi har skrevet utallige tekster til salgsoppgaver og Finn annonser (bruktbolig og prosjektmarkedet) for PrivatMegleren.

 


Ta en titt på beskrivelse av bad for to forskjellige boliger